Участники Нацотбора на “Евровидение-2017“ женское трио Panivalkova заявили о распаде группы.

Читай также: Евровидение-2019: Украину лишили права голоса

Об распаде коллектива девушки сообщили 19 марта на официальной странице в Facebook. Артистки признались, это решение было принято еще в прошлом году.

Ми зустрілись після довгих канікул і маємо озвучити важливе рішення, про яке ми між собою домовились ще у 2018 році.

З 1 січня 2019 проект “Панівалькова“ закривається, і кожна з нас починає (або продовжує робити) свій творчий проект.

Ми створили Панівалькову (або вона - нас) для того, щоб ця музика несла в світ любов та щирість - і ми віддано працювали на цю ідею всі 6 років. Рішення про закриття проекту було прийнято щиро та з повагою одна до одної.

Участницы группы Panivalkova также назвали причину распада коллектива:

Ми вважаємо, що музикант має завжди аналізувати свою роботу, шукати кращі рішення творчих задач і випускати матеріал не “як щас модно“ чи “як ото прийнято“, а орієнтуватись на конкретну ідею та поклик душі. Зараз ми відчуваємо, що нам треба розвиватись окремо. Ми підтримуємо одна одну і наші проекти та залишаємось друзями.

Читай также: Украинская группа TANA стала победителем американской музыкальной премии

Однако трио Panivalkova планирует выпустит еще одну песню, работать над которой девушки начали еще в 2018 году.

Ще ми маємо випустити одну пісню, роботу над якою почали минулого року. Тож чекайте на фото і відео зі студії, а також підписуйтеся на наші особисті сторінки та на сторінки наших проектів (15 Seconds of You, Kulshenka).

Тільки завдяки вашій підтримці Панівалькова випустила ДОНТВОРІ, поїздила по Європі, зняла круті кліпи і сягнула так високо))))

Жодного продюсера або лейбла.

Так, створити музикальний проект можна і втрьох, але дати йому життя можуть тільки численні слухачі. Обнімаємо і Дякуємо вам!!!

Panivalkova – украинская женская инди-поп группа, участницами которой являлись Ирина Кульшенко, Даша Пугачева и Ира Лузина. Коллектив был создан в 2013 году в Киеве.

Напомним, ранее Оля Полякова в откровенном образе исполнила “Шлепки“ в оперной версии.