Співачка поділилась:

Після чотирьохрічної перерви мені знову вдалося вийти на велику сцену рідного Львова. Звісно, були маленькі хвилювання, але завдяки моїм слухачам, моїм рідним у залі панувала особлива енергетика. Дату обрали неспроста, 14 жовтня – це для мене дійсно велике та значиме свято, бо ж не даремно на один день співпали 2 таких свята, як Покрова та День захисника України, адже Бог та Божа Матір неабияк допомагають нашим захисникам.

Читайте также: Болгария не будет участвовать в "Евровидении-2019"

Під час концерту Наталка Карпа презентувала пісні з нового альбому «Сонцезалежна»,  а також віддала шану учасникам АТО та їх близьким, хвилиною мовчання та виконанням пісні «Матерям». Щоправда, цього разу відому пісню співачка виконала не з чоловіком, а вихованцями власного продюсерського центу KARPARATION.

Наталка коментує:

Концерт був дуже щирий. Мені вдалося разом з дітками виконати пісню, яку я зазвичай співаю з Женею. А ще наші дітки підготували листівки воїнам, які ми обов’язково передамо в зону АТО. Бо така підтримка для наших хлопців дуже потрібна, адже вони не одноразово розповідають про цінність та значимість таких подарунків.

Читайте также: TAYANNA прокомментировала откровенную фотосессию с Бадоевым

Відомо, що чоловіка співачки, відомого політика, героя АТО Євгена Терехова на концерті не було. В ці дні Титановий Джексон знаходився на Сході України, де підтримував наших бійців. Наталка Карпа говорить:

Так цього разу Жені не вдалося бути на концерті. Але його підтримка та віра відчувалася весь час. І був дуже приємний сюрприз – красивий букет троянд із особливими словами. Таким чином, навіть на великій відстані він зігрів мене.

Наталка Карпа: «Навіть на великій відстані він зігрів мене»
Наталка Карпа: «Навіть на великій відстані він зігрів мене»
пресс-служба


Нагадаємо також, що українська співачка Анастасія Приходько вирішила покинути сцену.