26 травня стартував всеукраїнський мега тур DZIDZIO «SUPER PUPER», що налічує 70 концертів. 

Першим мега шоу побачили прихильники у Львові. Саме тут, на стадіоні «Арена Львів», 5 років тому у травні 2013 року відбувся перший масштабний сольний концерт гурту DZIDZIO. Цьогорічний ювілей відзначили з успіхом, зібравши 25 тисяч глядачів. Прийти на яскраве свято, що влаштував їх улюблений артист Дзідзьо (Михайло Хома) разом зі своєю командую, не завадило навіть проведення у столиці на НСК "Олімпійський" Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА цього ж дня.

Читайте также: ТОП-5 запрещенных слов, которые нельзя произносить Меган Маркл

У рамках туру DZIDZIO презентував новий альбом з одноіменною назвою "SUPER-PUPER". Популярні пісні DZIDZIO зазвучали у новому аранжуванні і супроводжувалися позитивним відеорядом на цільному світлодіодному екрані, що зайняв площу 400 квадратних метрів.

Під час номеру «Я їду до мами» несподівано для всіх на сцену вийшла мама Дзідзя (Михайла Хоми), яка вже більше 15 років живе у Португалії. Галина Янівна Хома приїхала спеціально на концерт, схвильована і розчулена такою прихильністю до її сина, подякувала всім людям, що підтримують і надихають його на творчість.

Читайте также: Вера Брежнева опубликовала снимок с 8-летней дочерью

Нагадаємо, що фінальним концертом туру стане шоу у столичному "Палаці Спорту", що відбудеться 20 листопада 2018 року, на якому організатори планують зібрати більше 12 тисяч глядачів. Саме тут на шоу DZIDZIO "SUPER-PUPER" глядачі будуть мати нагоду привітати Дзідзя з ювілеєм, який він відзначатиме у цей день.


Нагадаємо, що раніше ми публікували загальну інформацію про тур «SUPER PUPER» з прес-конференції DZIDZIO. Подробиці за посиланням