Пісня Олі Полякової Мама казала вже встигла стати хітом концертної програми Краще, найкраще та дуже найкраще, з якою співачка об'їздила всю Україну.

Читай также: Оля Полякова висловилася проти абортів

Автором пісні є лідер популярної в 90-х групи The Вйо Мирослав Кувалдін. Свій новий сингл Полякова несподівано для всіх присвятила українським політикам і навіть презентувала номер з їх участю.

Понад півроку артистка виконувала трек Мама казала на фоні “танцюючих“ портретів Яценюка, Коломойського і Порошенко. Пісня настільки припала до душі шанувальникам артистки, що вони буквально атакували соцмережі співачки з проханнями випустити її в студійній якості.

Слухай студійну версію пісні Олі Полякової Мама казала:

%video597452%

В рамках мого весняного туру Краще, найкраще та дуже найкраще, який пройшов з аншлагами по всій Україні, ми представили новий номер і нову україномовну пісню Мама казала. Це іронічна пісня про, здавалося б, розчарування в любові, але в ній можна також знайти і метафору на адресу наших політиків. Там є такі слова - відоме українське прислів'я: “Не для тебе мама квiточку ростила“, вони спрямовані політикам, які кружляють нашу Україну, як дівчину, але не люблять її по-справжньому і не можуть зробити її щасливою, а хочуть лише спокусити“, - прокоментувала Полякова.

Сингл Мама казала став першою мультимовною піснею в репертуарі артистки і презентованою в дні вступу в силу закону про квотування. А один з харківських продакшнів взявся за створення анімаційного ролика. Прем'єра кліпу відбудеться найближчим часом.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зтанцювала с Лесею Никитюк.