Читай також: Орбакайте вважає, що новина о забороні її концерта в Києві – злий жарт

Виступ російського популярного співака Шури, який мав відбутися 11 листопала у Києві, скасовано. Про відміну концерту повідомив сам виконавець на своїй соцсторінці.

Також про скасування виступу написав в Мережі і український громадський діяч Дмитро Корчинський.

Спільними зусиллями Оксани Корчинської, Лева Парцхаладзе та СБУ вдалося скасувати концерт ватної московської лгбт-дірки - Шури та заборонити йому в'їзд до України. 
P.S. В своєму тренованому задньому проході він намагався нелегально провезти духовну скрєпу“, – написав Корчинський

Шура розчарований , що не зможе порадувати своїх шанувальників концертом в Києві. Доречно буде відмітити, що заборона концерту співака стосується його висловлювань щодо Криму. Раніше Шура радів анексії півострова.

Дорогі мої Українці! Мій концерт в Києві 11-го листопада не відбудеться, все дуже банально, групка “людей“ оголосила мене українофобом, заістерила, паскудні слова на мою адресу почала вивергати, скаржитися в СБУ, як же мовляв так, куди дивитеся, їде головний ворог нашої країни , а все просто побачили моє відео дворічної давності, організатори злякавшись цієї групки “людей“ і можливого недопуску на територію України, скасували концерт“, – прокоментував Шура.

Нагадаємо, СБУ заборонило в'їзд на територію України російській співачці Наташі Корольовій.

Дивись відео, де Шура говорить про Крим: 

%video597395%