Українська співачка Марія Бурмака в столичному концерт-холі Caribbean Club представила музичну програму Нове та улюблене. Разом із учасниками гурту Gypsy Lyre вона виконала свої старі та зовсім нові композиції.

Я пишу не пісні, я пишу історії... про любов, про життя, про революції, про розчарування та надії. Але цього вечора навіть дуже відомі пісні ми виконували інакше. Завдяки спільному проекту з Gypsy Lyre вийшло зовсім нове звучання. Несподіване, наповнене енергією і драйвом“, – розповіла Марія.

Такі пісня як: Чорні черешні, Той, той, Розлюби, Не забувається, Пробач, Не тому, Танцюй глядачі співали разом із Марією. Не обійшлось і без сюрпризів. Співачка заспівала дуетом з відомими українськими артистами.

Читай также: Зіркова дружба: історія Марії Бурмаки та Лариси Губіної

Разом із Тонею Матвієнко вона виконала народну пісню Цвіте терен. Дівчата заспівали її а-капелло. Із Арсеном Мірзояном виконала Марічку, яка пройняла своєю мелодійною чуттєвістю. Із Іванкою Червінською Марія заспівала Ой, чия то, Рута-М’ята. А з Олександром Пономарьовим пісню Лінія, яку написала спеціально для цього дуету.

Дивись відео с Марією Бурмакою и Арсеном Мірзояном:

Концерт був надзвичайним. Все було навіть краще, аніж ми думали, завдяки особливій атмосфері і тому, як кожну пісню сприймали слухачі. Підспівували, слухали, танцювали. Це була одна хвиля. Неймовірні музиканти Gypsy Lyre, дуети з Тонею Матвієнко, Арсеном Мірзояном, Іванкою Червінською і Олександром Пономарьовим. Я думаю цей осінній вечір запам'ятається всім“, – поділилась враженнями Марія.

Нагадаємо, що Марія Бурмака розповіла історію кохання з полярником.