Іванна, розкажіть, ви дивилися попередні сезони шоу Холостяк на СТБ? Якщо так, то хто з дівчат з минулих сезонів вам симпатизував? Уявляли себе на їхньому місці?

– Ну, звичайно, дивилася. Повністю я, напевно, бачила лише перший сезон Холостяка і ще мамі тоді говорила: “От піду колись і я на проект“. А мама тоді ще сміялася. Із дівчат мені подобалась Яна Соломко, вона дуже щира, відкрита. Можливо, внутрішнім світом вона трішки мене нагадує.

Читай также: Холостяк 6 сезон онлайн: в пятом выпуске церемония роз состоялась в метро

Як ви вирішили взяти участь в шоу Холостяк? З якими думками ви заповнювали анкету на шоу?

– Якось я спілкувалась з друзями і вони сказали: “Іванка, іди пробуй“. І я подумала, чому б ні, це щось нове. Анкету я не заповнювала, а одразу прийшла на кастинг. Я вірила, що в шоу можна знайти кохання. Не кожна знайде, але комусь це точно вдасться.

Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
пресс-служба СТБ

Як відреагували на новину, що ви стали учасницею Холостяк 6, ваші рідні, друзі?

– Батьки дуже зраділи. Мама трошки навіть сплакнула, вона була рада за мене. Я ж сама пішла, сама пройшла.

Тобто батьки не вірили, що ви зможете потрапити на проект?

– Ні, не вірили, тому що здавалося, що це все вирішується завдяки зв’язкам, а проста дівчина з села не пройде. Ну, нічого, я пройшла, довела, що це можливо.

Із ким із дівчат ви змогли знайти спільну мову, подружитися? Із ким у вас були розбіжності, і чому? Чи продовжуєте з кимось з дівчат спілкуватися після шоу?

– Я не конфліктувала ні з ким. З усіма дівчатами могла знайти спільну мову. Найбільше я здружилася з Катею Абдаловою. Вона така проста, нагадує мене. Зараз ми спілкуємося, я їздила до неї в гості, познайомилася з її родиною. Тепер чекаю її до себе.

Читай также: Холостяк 6 сезон онлайн: кто ушел в шестом выпуске

Іванна, перед церемонією троянд, яка для вас стала останньою, ви знали, що покинете шоу? Чи було у вас передчуття після розмови з Іраклі?

– Так, я здогадувалась, що піду, тому під час розмови з Іраклі, я, можливо, дала йому зрозуміти, що не знаю, чого хочу. Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна.

Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
пресс-служба СТБ

У своєму останньому відеозверненні до Іраклі ви сказали, що мрієте про романтичне побачення. Розкажіть, яке побачення для вас є ідеальним, і яке побачення (наприклад, ресторан, політ на повітряній кулі, прогулянка на конях і т.д.) ви хотіли, щоб організував Іраклі?

– Може бути багато варіантів ідеального побачення. Не так важливо, де воно буде відбуватись, а важливіше, з ким. Якщо та людина для мене буде коханою, то всі побачення з нею будуть ідеальними. Я тоді сказала Іраклі, що хочу банальщини. Хоча б піти в кіно і посидіти з келихом вина біля каміну, а коли я приїхала, і мої друзі побачили цей епізод, вони для мене це влаштували. Ми пішли в кіно, а потім пили вино біля каміну. (сміється – прим.ред.).

Після проекту ви знайшли свою другу половинку або перебуваєте ще в пошуку коханого? Якими рисами характеру повинен володіти ваш чоловік? Що ви цінуєте в протилежній статі?

– Звичайно, є хлопці з якими я спілкуюся, але ні з ким не зустрічаюся. Я не закохалася. Мені треба знайти ту людину, з якою я захочу бути поряд. Я маю бути в ній впевнена і тільки тоді почну зустрічатися. Мій чоловік має бути чесним, мужнім, відповідальним, справедливим. Бути хорошим (сміється – прим.ред.). Такі банальні якості, але вони мають бути.

Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
Іванна із Холостяка 6: Я не була впевнена, що ця людина мені потрібна
пресс-служба СТБ

Іванна, щоб Ви ніколи не змогли пробачити чоловікові?

– Звичайно, я не пробачила б зради. Тому що я вже пройшла через це, у моїх минулих стосунках були суцільні зради. А зараз я б це не пробачила. Також не пробачила б, якби він підняв на мене руку.  

Хто, на Ваш погляд, з дівчат, що залишилися на проекті, найбільше підходить Іраклі? Чому ви так думаєте?

– Я до кінця не зрозуміла, який він Іраклі. Я його знаю зовсім трошки, він для мене залишився непізнаним, невідкритим. Я навіть не знаю, хто краще йому підходить, але я вболіваю за Алінку Притулу, за Альонку Лесик і за Аню Аронович. Ці три дівчинки мені здаються гідними.

Автор: Анна Федоренко

Дивись шоу Холостяк 6 на телеканалі СТБ кожну п'ятницю в 20:00.

Нагадаємо, Катя Абдалова, яка покинула шоу Холостяк 6 в четвертому випуску, розповіла про те, що її батько був проти того, щоб вона брала участь у проекті. 

Холостяк 6 дивитись онлайн п'ятий выпуск: Іракли прощається з Іванной: