У новорічну ніч, на початку місяця або із понеділка ми часто будуємо великі плани на рік. І тут виявляється, що одного лише бажання достатньо, аби втілити мрії у життя. Та як не здатися вже за кілька днів і продовжувати рухатися уперед до своїх бажань, далі у матеріалі від радіо NRJ.

Перша розповсюджена помилка — сумніви у власних силах. Ти прописуєш плани, але сама у них віриш мало. А це зводить роботу нанівець.

Далі, постановка цілей раз на рік. Наприклад, у новорічну ніч. Замість того, аби мріяти глобально раз на рік, краще планувати раз на місяць. І з цього випливає ще одне правило. Кожна велика мрія має маленькі кроки до її здійснення. Щомісяця плануй справу, яка наблизить тебе до великої  мрії та підлаштовуй під них життя.

DJ NANA розповідає про Sunset ритуали
DJ NANA розповідає про Sunset ритуали
пресслужба

Щільно розписаний папірець із мріями може викликати прокрастинацію. Давай робити так: одна мрія — один місяць. Чотири кроки на кожний тиждень — це вже виглядає обнадійливо.

Убік нереалістичні сподівання. Часто, на втілення мрій ми витрачаємо не один місяць. Успіх починається із маленьких кроків. Тому на початку втілюй маленькі цілі, а потім переходь до глобальних.

Йди на компроміс із собою! Ми маємо бути гнучкими у плануванні життя, а ще — добрими до себе.

І головне — дослухайся до своєї енергії. Записуй та втілюй у життя те, що запалює твоє серце та очі.

Давай мріяти сміливо! А нову порцію Sunset ритуалів ти можеш слухати щодня в ефірі радіо NRJ. Програма виходить у будні, двічі на день, о 17:20 та 20:20. У Києві радіо NRJ можна слухати на хвилі 92 і 8. А онлайн станцію можна слухати будь де, завантаживши додаток NRJ Ukraine у APP Store та Google Play.


Вам будет интересно почитать на Ivona: