З 15 по 16 червня відбудеться фестиваль Аніма у Львові – унікальна подія, яка здатна перевернути твій погляд на рутинне життя. Протягом двох днів буде представлено 40 майстер-класів, лекцій, семінарів про красу, моду, імідж, здоров’я, хобі, стосунки між чоловіком та жінкою, все що стосується дітей та багато іншого.

Для тебе одночасно будуть функціонувати шість секторів: Марс і Венера, Мода та краса, Бізнес-леді, Хобі та релакс, Бебі-бум, Школа сексу

Ти зможешь отримати не тільки бажані знання, але й поспілкуватись з висококласними тренерами, компетентними спеціалістами та просто цікавими людьми.

Аніма – це чудова можливість провести час з користю, при цьому відпочиваючи і насолоджуючись. Дізнавайся щось нове, розвивайся, а головне – дозволь собі бути різною!

А ще ти маєш можливість отримати подарунок!

15 червня по закінченні основної частини – відбудеться розігрування подарунків у Готелі Жорж. 16 червня  вiдбудеться урочисте закриття фестивалю у нiчному клубi  ANTURAZH, у програмi: розігрування подарунків, караоке, конкурси, шампанське та багато яскравих вражень. Усiм учасникам фестивалю вхiд у клуб безкоштовний!

Завітайте на нашу подію та отрмайте задоволення!
15-16 червня 2013 року
Готель Жорж, пл. А. Міцкевича, 1
anima.in.ua