Даруй йому свої ніжні цілунки, не будь егоїсткою. Читай на Ivona, в яке місце треба цілувати, щоб було вам обом щастя:

Читай также: 10 поцілунків, що зведуть його з розуму

1. Вуха

Вуха мають багато нервових закінчень, тому ніжний поцілунок у вушко йому дуже сподобається. А якщо трохи заглибитись у цю тему, то ти дізнаєшся, що вуха вважаються другою за чуттєвістю ерогенною зоною чоловіка після мошонки. 

2. Соски

Не уникай соски, коли цілуєш його груди. У багатьох чоловіків соски – сильна ерогенна зона, про що деякі з них можуть навіть не здогадуватись. То доведи йому, що це може бути дуже приємно.

Шість чуттєвих місць для поцілунків на його тілі
Шість чуттєвих місць для поцілунків на його тілі
yourtango.com

3. Шия

Коли ти хочеш сексу, поцілунки – найкращий натяк. Почни з чуттєвого поцілунку в губи, після чого обов'язково поцілуй шию. До речі, вважається, що задня сторони шиї набагато чуттєвіша передньої. Не зволікай з експериментами!

Читай также: Як збудити чоловіка: п'ять прийомів

4. Хребет

Готові посперечатися – ти ніколи не цілувала свого чоловіка у хребет, і дарма, тому що це дуже чутлива до дотиків зона. Почни з верхньої частини спини, і рухайся вздовж хребта до самого куприка. В декількох місцях можеш затриматися, йому це дуже сподобається.

Шість чуттєвих місць для поцілунків на його тілі
Шість чуттєвих місць для поцілунків на його тілі
yourtango.com

5. Площа лобкової кістки

По суті, це поверхня навколо пеніса. Його дуже збудить, якщо ти розпочнеш пестити не сам пеніс, а лобкову зону. Можна також задіяти руки і паралельно пестити цю зону долонею та пальцями.

Читай также: ТОП-10 признаків того, що чоловік хороший коханець

6. Внутрішня поверхня стегон

Подібні поцілунки мають подвійний ефект – вони дражнять і збуджують чоловіка водночас. З цією зоною можна поводитись так само, як і з лобковою – цілувати, облизувати, злегка прикушувати зубами. Так, в цьому положенні чоловік виглядає досить уразливим, але наскільки чуттєва у вас буде прелюдія.

Дивись, що треба знати про збуджуючі цілунки:

%video597501%