Анальний статевий акт – досить приємна річ, але тільки в тому випадку, коли коханці дотримуються усіх рекомендацій щодо цього питання. Читай на Ivona, що може трапитись, якщо пара допускає помилки:

Читай также: Путівник по тілу: ерогенні зони, які часто ігнорують

1. “Мій тодішній бойфренд (тепер чоловік) і я вирішили спробувати анальний секс в душі. Ми зробили дуже дурну помилку, скориставшись шампунем замість змазки. Це було жахливо і соромно! Я вискочила з ванни, покликала свою сестру і запитала, що мені, дідько, робити, тому що горіло безжально. Вона розсміялася и порадила хутко все змити. Я вигнала бойфренда з душу і деякий час просто лила туди воду. Після цього мені боліло и пекло ще декілька днів“, – Джулія, 21 рік.

2. “Я зламав своєму коханцю куприка, я просто не розрахував свою силу“, – Мет, 20 років.

3. “Ми займалися анальним сексом у будинку батьків мого хлопця, їх тоді не було вдома. Ми робили це на білій софі, и коли він витяг пеніс я нещадно забруднила диван. Ми намагалися його відмити, але все було марно. Вирішили сказати, що це зробив пес“, – Кеті, 21 рік.

Анальний секс: жахливі і водночас смішні історії людей
Анальний секс: жахливі і водночас смішні історії людей
GIPHYCBS

4. “Я була незайманою, коли запропонувала своєму хлопцю зайнятись анальним сексом. Звісно він погодився. Ми робили це на ліжку у моїй кімнаті. Це було дуже боляче, але я терпіла, до тих пір, доки випадково не вдарилась головою об спинку ліжка і втратила свідомість. Я отямилась через декілька хвилин і побачила його, стривоженого, поруч зі мною зі склянкою води в руках. Який солоденький хлопчик. Після цього випадку мені анального сексу більше не хочеться“, – Анжела, 19 років.

Читай также: Жахливі травми під час сексу

5. “До цього випадку у мене вже був анальний секс, але саме в той раз боліло нестерпно. Я розуміла, що щось не так, але дала йому кінчити. Через декілька хвилин після цього я побачила на його тумбі гель для волосся. Виявилось, що він випадково використав його замість змазки“, – Пейдж, 22 роки.

6. “Це був наш перший (і єдиний) анальний досвід, якщо можна так сказати. Я – немаленька дівчинка з досить об'ємною дупою, і він просто не зміг дістатися до анального отвору через те, що у самого розмір був не дуже великий. Ми спробували усі ймовірні пози, але у нас так нічого й не вийшло. Ми були збентежені і засмучені, не розмовляли один з одним усю ніч“, – Ліз, 20 років.

Анальний секс: жахливі і водночас смішні історії людей
Анальний секс: жахливі і водночас смішні історії людей
HBO

7. “Ми ніколи раніше не займалися анальним сексом, але вирішили спробувати. Він багато читав, що під час анального акту дівчина може випорожнитись, і він дуже цього боявся. На щастя, нічого подібного не сталося, але коли він кінчив і витяг пеніс, я пустила “шипуна“. Він перелякався і відскочив від мене подалі, через що впав з ліжка. Це був дійсно дивний досвід, більше ми цього не робили“, – Емілі, 23 роки.

Читай также: Анальний секс: як навчитись розслаблятися

8. “У мого колишньго хлопця був невеличкий вібратор у формі кульки. На ньому не було жодної мотузочки, жодного отвору – звичайна кулька. Якось він під час сексу грався з вібратором и почав водити їм біля мого анального отвору. Завдяки вібрації було досить приємно, і я почала його провокувати, щоб він не зупинявся. В якусь мить я відчула, що вібратор опинився всередині. Я перелякалась і спробувала його дістати, але марно. Я простирчала у ванній кімнаті всю ніч, плакала і страшенно боялася того, що мені доведеться їхати у лікарню. На щастя, мені вдалося дістати цю кляту штуку“, – Жаклін, 29 років.

Корисна порада: спроба нової сексуальної активності ніколи не повинна бути сюрпризом для одного з партнерів. Якщо ви дійсно хочете отримати насолоду від анального сексу, необхідно дотримуватися усіх порад стосовно забезпечення максимального комфорту обох сторін під час акту. 

Дивись, що каже про анальний секс сексолог:

%video597450%