Овен

Цей день варто присвятити наведенню порядку на робочому місці та завершенню відкладених справ. Намагайтеся раціонально оцінити отриману інформацію. У другій половині дня може виникнути неприємна ситуація у стосунках із керівництвом. Вам слід проявити терпимість і стримувати свої емоції. Увечері постарайтеся приділити увагу проблемам сім'ї та близьких.

Телець

У першій половині дня вам доведеться подолати складні перешкоди, створені недоброзичливцями. Не варто поспішати у своїх судженнях і висновках. Особа, яка видає себе за друга, може виявитися прихованим ворогом. У другій половині дня зверніться за порадою до свого наставника. Вільний час варто присвятити профілактиці респіраторних захворювань.

Близнюки

Вранці вам не слід дратуватися і ображатися на примхи близької людини. Намагайтеся залишити проблеми за дверима і сконцентруватися на роботі. У другій половині дня вам доведеться виконати роботу за своїх колег. Не варто розраховувати на інших, дійте самостійно. Увечері поговоріть із близькою подругою, щоб полегшити душевний стан.

Рак

Читайте також: День студента в Украине: история праздника

Сьогодні старайтеся мати яскравий вигляд, щоби привернути до себе увагу. Ваш керівник звернеться за порадою, проявіть свій професіоналізм. У другій половині дня ділові партнери можуть запропонувати авантюрну угоду. Зіставивши факти і статистику, ви зможете зробити правильний вибір. Вільний час присвятіть спілкуванню з родичами в теплій атмосфері.

Лев

У першій половині дня вам слід уникати спілкування з керівництвом. Ваш нестійкий емоційний стан може спровокувати необґрунтований конфлікт. У другій половині дня займіться монотонною рутинною діяльністю. Потрібно навести порядок у справах, щоб рухатися далі. Увечері вирушайте на концерт, щоб підняти собі настрій.

Діва

Цей день підходить для впровадження нової технології чи освоєння нової методики в роботі. Вам варто змінити свою стратегію дій, щоб збільшити прибуток. У другій половині дня ваші конкуренти запропонують вигідну угоду. Не поспішайте приймати рішення, зважте свої кроки. Увечері на вас чекає зустріч із цікавим чоловіком.

Терези

Сьогодні не варто вкладати кошти і відкривати свою справу. Цей день буде метушливим і конфліктним. Постарайтеся відволіктися від проблем, зайнявшись стратегічним плануванням. Прийшов час переоцінити свої цінності і використовувати накопичений досвід. Увечері зберіться із подругами, щоб потеревенити і зняти напругу.

Скорпіон

Сьогодні дуже важливий день, старайтеся мати бездоганний вигляд. Ваш керівник просуне ваші ідеї та посприяє їхній реалізації. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч із заможною особою. Будьте сміливішою у своїх висловлюваннях і використовуйте свою чарівність. Вільний час варто присвятити красі і відвідати перукаря.

Стрілець

Читайте також: ТЕСТ: Хорошо ли вы понимаете кошачий язык?

Вранці уникайте дрібних побутових сварок і наберіться терпіння. Ваші робочі плани можуть змінитися кардинальним чином. Не варто покладати надії на ділових партнерів, вас можуть обійти конкуренти. У другій половині дня існує ризик обману, будьте уважніше, перевіряйте усю інформацію. Увечері не варто вживати спиртні і тонізуючі напої.

Козеріг

День буде вдалим для фахівців в області продажів. Випадкове знайомство може перерости в міцний діловий союз. У другій половині дня намагайтеся виконати всі поставлені завдання. Сьогодні варто залишитися на ділову вечерю з партнерами, щоб зміцнити стосунки. Увечері на вас чекає приємний романтичний сюрприз.

Водолій

Цей день буде напруженим в емоційному сенсі. Ваш керівник може виявити минулі недоліки в роботі. Стережіться публічних дискусій і розбіжностей із колегами. Сьогодні ваш таємний недоброзичливець покаже справжнє обличчя. Увечері постарайтеся усамітнитися і зайнятися духовними практиками.

Риби

У першій половині дня ви зможете отримати потрібне рішення від керівника. Не варто сумніватися у своїх силах, дійте рішуче. Сміливо можете об'єднати свої сили з конкурентами. Робіть те, що приносить вам вигоду, а не те, що кажуть колеги. Увечері зробіть сюрприз коханій людині, проведіть час у незвичайній атмосфері.


Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на листопад 2018 для всіх знаків Зодіаку.