Почнемо з того, чого не варто купувати, аби уникнути дитячих розчарувань. Згідно з дослідженнями та опитуваннями, діти не дуже люблять знаходити під ялинкою:

Одяг. Здебільшого дітям байдуже, як вони виглядають. Єдине виключення – одяг на тему улюбленого героя мультфільму чи казки. 

Шкільні аксесуари. Зошити, пенали, олівці – хоча все це надзвичайно корисно, але не захопить дитину. Інша річ – творчі матеріали для тих, хто любить малювати чи ліпити.

Дешеві іграшки від неперевірених брендів. Ціна приваблива, але якість не завжди відповідає нашим очікуванням. Такі іграшки можуть бути небезпечними. 

Декоративні аксесуари для кімнати. Нова лампа, килимок, подушка – вони потішать перші хвилини, але не викликають залпу феєрверків. 

А що дарувати? На це питання ми підготували цілих 5 відповідей, адже презенти для маленьких дітей, дівчаток та хлопчиків відрізняються. А ще, складаючи цю підбірку, ми натрапили на справжні “ягідки на торті” – подарунки, що принесуть враження як дітям, так і дорослим. 

Ляльки серії Barbie Extra 

Barbie. Фото надане рекламодавцем
Barbie. Фото надане рекламодавцем

Нова колекція Barbie Extra унікальна тим, що кожна зі супер-стильних ляльок має унікальний образ, натхненний вуличним стилем, який набуває все більшої популярності серед молоді. Модниці безумовно зрадіють презенту, що відображає сучасні тренди. 

Ляльки колекції – яскраві особистості, зі своїми уподобаннями та захопленнями. Розуміння цієї ідеї через гру допоможе дівчинці усвідомити, що не варто боятись експериментувати з одягом, взуттям, аксесуарами. 

Ляльки Barbie Extra навчать самовираженню через стиль, нададуть сміливості у створенні власного іміджу. Цей подарунок надасть впевненості у собі як дівчинці, так і дорослій жінці, сприятиме розвитку внутрішніх якостей, що є важливими складовими стилю. 

Іграшки Fisher-Price серії Linkimals 

Fisher-Price. Фото надане рекламодавцем.
Fisher-Price. Фото надане рекламодавцем.

Кожна забавка – джерело необхідного контенту для розвитку малюка. Іграшки-тваринки як от Лось, Їжачок, Лінивець, Панда, Коала та Бобер знайомлять з кольорами, формами, цифрами, алфавітом та новими словами. І все це через цікаву та веселу гру.  

Особливість серії Linkimals полягає в тому, що іграшки, які озвучено однією мовою, синхронізуються між собою. Якщо зібрати в одному приміщенні 2 і більше іграшок, вони починають взаємодіяти між собою, влаштовуючи захоплююче світломузичне шоу з бадьорими пісеньками, яскравими вогниками й дивовижними рухами. І таким чином, через гру та привернення уваги, іграшки Linkimals виконують своє головне завдання – сприяють розвитку дитини.  

Нова лінійка машинок Hot Wheels “Кольорове перевтілення”

Hot Wheels. Фото надане рекламодавцем
Hot Wheels. Фото надане рекламодавцем

Головною особливістю бренду, відомого ще з 1968 р., є величезне різноманіття машинок та ігрових наборів для них. Машинки Hot Wheels з часом можуть перетворитись з простої іграшки на справжнісінький скарб колекціонера!

Нещодавно бренд потішив наймолодших своїх прихильників лінійкою машинок з 2-ма цікавими особливостями. По-перше, автівки мають спеціальне напилення, яке дозволяє дитині відчути цілий спектр емоцій, змиваючи з них  фарбу. По-друге, гонщики можуть знову змінювати їхній колір та дизайн за допомогою води та щупальців восьминога в ігровому наборі "Автомийка: Вибух кольорів". Ця автомийка – ще й швидкісний трек та багатоповерховий паркінг, де можна зберігати всю колекцію машинок.

Гра Pictionary air

Pictionary air. Фото надане рекламодавцем
Pictionary air. Фото надане рекламодавцем

Ця інноваційна гра із доповненою реальністю – чудова ідея для веселого дозвілля у компанії. Pictionary air представляє собою спеціальну ручку, карточки-завдання (відтепер українською!) та додаток, що завантажується на смартфон або планшет. 

Гравці діляться на 2 команди, перша команда обирає Художника. Він тягне карточку зі словом, яке йому треба буде зобразити. Малює слово ручкою у повітрі, а пристрій транслює його малюнок на екран. Завдання його команди - якомога швидше вгадати слово. На цьому етапі гарантований сміх, цікаві ситуації, чудові креативні ідеї!

Можна зберігати та редагувати відео всіх кумедних моментів гри, ділитися ними! Це буде справжній новорічний марафон сміху!

Інтерактивна фігурка "Дитя" з серіалу "Зоряні війни: Мандалорець" Star Wars

Star Wars. Фото надане рекламодавцем
Star Wars. Фото надане рекламодавцем

Малюк Йода – або Дитя – відтепер може оселитися поруч у вигляді м'якої іграшки. 

Сусідство з Дитям наповнить життя новими відчуттями! Достатньо надіти на запʼястя браслет дистанційного керування з 4-ма ігровими режимами й світ пригод за мотивами серіалу чекатиме на вас. Дитя ходитиме за вами слідом, гратиме у "Схованки" або просто кумедно блукатиме навколо. 

Деякі селебріті вже завели собі своє Дитя. Так, фігурка Малюка Йоди була помічена в Instagram у української співачки Юлії Саніної. Тішилися нею популярний блогер Петро Заставний, футболіст Віктор Циганков та багато інших.


Вам будет интересно почитать на Ivona: