У поїздці до міста Ужгород взяло участь 34 учасника, серед яких 20 дітей віком від 3 до 11 років. На них чекала екскурсія містом, відвідування Ужгородського замку та Старого села, численні майстер-класи для дітей, візит до Лялькового театру, а також реабілітаційні зустрічі з психологом. 

Зараз багато уваги приділяється психологічній реабілітації бійців АТО, але дуже мало звертають увагу на те, як важно жінкам та дітям відійти від війни і як нелегко їм підтримувати своїх чоловіків, які після війни повертаються іншими. Наші поїздки Україною дають зрозуміти родинам бійців АТО, що наша сила в  єдності, і всі вони можуть розраховувати на підтримку, – розповідає Наталія Московець,  координатор Об’єднання жінок і матерів бійців учасників АТО.

Подорож до Ужгорода – це вже не перший захід, що організовує Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО разом з партнерами. Родини бійців АТО і переселенці вже відвідали Черкаси, Запоріжжя та інші міста. Дані заходи відбуваються кожні два тижні. Наступний – 8 липня.

Читай также: Львов с высоты птичьего полета: лучшие обзорные площадки города

Наші поїздки базуються на родинних цінностях. Ми намагаємося  покращити батьківські навички та стосунки в сім’ї. Тому всі заходи, проведені в  Ужгороді, були направлені на поглиблення  емоційного зв'язку між мамами та дітьми, – доповнює Наталія Московець.

Двись в галереї більше фотографій з подорожі:

Дивись оглядове відео про місто Ужгород:

%video576610%