Моделями під час спеціально організованого показу виступили провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади.Форму також презентували відомі українські найспортивніші представники шоу-бізнесу: телеведучий і шоу-мен Олександр Педан, шоу-мен та радіоведучий Андрій Джеджула,  фронтмен групи Танок на Майдані Конго Олександр Фоззі Сидоренко, переможець конкурсу Голос Країни Ігор Грохоцький, а також гуру латиноамериканських танців, хореограф Амадор Лопес.

Читай также: Уважаемое зарубежное издание назвало вышиванку трендом лета 2016

Створена в національних кольорах, спортивна колекція виготовлена з використанням передових сучасних технологій виробництва. Оптимальне поєднання натуральних та синтетичних матеріалів екіпіровки сприяє циркуляції повітря та підтримці високого рівня комфорту. Враховуючи специфіку кліматичних умов Бразилії, колекція складається з пристосованих до різних погодних умов комплектів спортивної та повсякденної форми. Якісна та зручна екіпіровка забезпечить українським атлетам відчуття комфорту на шляху до перемоги.

Андре Тан продемонстрував форму для української збірної
Андре Тан продемонстрував форму для української збірної
Олег Батрак

Спеціально для цієї колекції найвідоміший дизайнер України Андре Тан розробив оригінальний принт, який він запатентував і назвав Діамантова Україна. Цей принт відображає всю багатогранність нашої країни і символізує Україну, межі якої переливаються жовто-блакитними кольорами. Колекція цього разу більш спортивна. Сукні будуть вільного напівприталеного силуету зі вставкою, виконаною з шовкової тканини принту. Доповнить парадний комплект для жінок укорочений жакет з рукавом ¾, який підкреслить офіційність заходу. А чоловіки будуть одягнені в футболки поло, прикрашені Діамантовою Україною, звужених донизу укорочених брюках-чінос і світлому піджаку зі стрейчевого котону в стилі Сен-Тропе.

Дивись більше фотографій з події в галереї: