Сучасні жінки не обмежені у виборі гарного взуття. Виробники доклали зусиль, щоб кожна представниця прекрасної статі мала змогу знайти для себе ідеальну пару черевик, орієнтуючись на власний смак та привід з нагоди якого купується взуття.

Привіт з Дикого Заходу

Сучасні тенденції пропонують черевики казаки, як must-have для кожного модного гардероба. Головні відмінності такого взуття:

  • гострий ніс;

  • широкий скошений каблук;

  • ремінці;

  • пряжки;

  • оригінальні застібки.

Саме ці модели взуття нерідко порівнюють з ковбойськими чоботами, бо в них досить багато зовнішніх подібностей. До сучасних казаків личитимуть спідниці-міді чи обтягуючі джинси. З верхнього одягу – класичні пальта та неформальні куртки-косухи. Модні експерти стверджують, що класичні казаки будуть доречні у будь-якому ансамблі.

По-чоловічому стримано, по-жіночому витончено

Маскулінний стиль, в якому до м´якого та делікатного жіночого образу додаються елементи чоловічого гардеробу, набуває все більш шаленої популярності. Взуття у такому стилі представлені декількома варіантами:

  • Брутальні берци. Найліпше рішення для міжсезонних образів. Масивна платформа – оптимальний варіант для сирої та холодної погоди.

  • Оригінальні дезерти. Поціновувачкам практичного та комфортного взуття прийдуться до смаку моделі на плоскій подошві.

Загалом, лаконічні маскулінні жіночі чоботи з натуральної шкіри та мінімальною кількістю декора – універсальні варіанти для створення різноманітних образів.

Жіночі черевики MIRATON: повна колекція модних трендів
Жіночі черевики MIRATON: повна колекція модних трендів

Еклектика, як засіб самовираження

Поєднання в єдиному образі декількох різноманітних стилів – один з найголовніших трендів сьогодення. Доказами можуть слугувати такі нетривіальні приклади:

  • ділові костюми вдягають з кросівками;

  • романтичні сукні комбінують з об´ємними дутиками;

  • під спідниці-футляр одягають брутальні броги;

  • вільного крою балахони, туніки «бохо» та укорочені розкльошені брюки доречні у поєднанні з high heel boots загалом, та елегантними панчохами-черевиками зокрема.

Доповнюють еклектичні образи різноманітні аксесуари – шляпи (під куртки-косухи), невеликі клатчі (під пуховики-oversize) та рюкзаки (під піджаки). Головне, чим потрібно керуватися, при створенні нетривіальних ансамблів – відчуття міри та правила поєднання відтінків.

Інтернет магазин з ідеальним відчуттям стилю

Розглядаючи каталоги, сучасним жінкам важливо побачити якомога більше моделей взуття, щоб мати змогу обрати оптимальні варіанти під речі з власного гардеробу. Інтернет магазин Miraton пропонує сотні оригінальних черевиків, чобіт, туфель та інших видів взуття з докладним описом кожної пари. Онлайн шопінг перетворюється на справжнє задоволення, бо покупцям не треба поспішати і можна обирати модне взуття у будь-який час. Усі представлені в каталогах пари відповідають сучасним вимогам якості – зручність використання, практичність та довговічність. Міратон демонструє дійсно професійний підхід до реалізації взуття та зручності співпраці для покупців.

Жіночі черевики MIRATON: повна колекція модних трендів
Жіночі черевики MIRATON: повна колекція модних трендів