Є живопис, поезія, танець, театр, кінематограф, а є - мистецтво натуральної косметики. Саме такий неординарний вид творчості обрала для себе українська компанія “Джерелія”. На вітчизняному ринку вона вже давно, має широкий та різноманітний асортимент товарів, займається виробництвом виключно натуральної косметики. Більш того, до складу продукції входять не просто натуральні компоненти, а дари української природи. Однією з останніх цікавинок є серія засобів Sapropel mineral’ - косметична продукція, основною складовою якої є реліктова грязь із дна Шацьких озер. Зараз ми детальніше вас познайомимо з лінією цих засобів.

Що таке сапропель?

Мабуть, це найперше, про що ви подумаєте, почувши назву серії Sapropel mineral’. Воно і не дивно, адже слово цікаве, привертає увагу, але на щось конкретне в думках не нштовхує. Не будемо мучити здогадками і відкриємо вам усі карти. Сапропель - це лікувальна грязь. В Україні її добувають на Волині, з дна славнозвісних Шацьких озер. До речі, в усьому світі таких місць видобутку зовсім небагато: в Україні, Канаді, Литві, Білорусі та Росії. Уявляєте, який прекрасний потенціал має наша країна у галузі натуральної косметики на основі сапропелю?

Сапропель органічна за своїм складом, оскільки на 85% складається з продуктів розкладання водних рослин і організмів. Вона багата на вітаміни, мінерали та органічні мікроелементи, що благотворно діють на шкіру, відновлюючи її на клітинному рівні. Таким чином, вона увібрала у себе всю силу природи, щоб подарувати її нам.

Sapropel для обличчя

У лінійці представлені дві сапропелеві маски та гель для вмивання. Їхня місія - очищення, відновлення й тонізація. Використовуючи сапропелевий догляд, ви забудете про сухість та подразнення, ваше обличчя отримає детокс та відновлення, а його колір буде здоровим без будь-яких тональних засобів. Не буде перебільшенням сказати, що це курортний догляд за шкірою обличчя.

Sapropel для волосся

У цьому сегменті представлені дві маски та шампунь. Результат від їхнього використання - це сильне, шовковисте та доглянуте волосся. Вони запобігають випадінню та надають сяйва. З ними салонний догляд вдома - це реальність. Також ці засоби по догляду за волоссям завдяки мінералам та біологічно активним речовинам дбають і про шкіру голови, оздоровлюють її та відновлюють. Справжнісінький бальнеологічний курорт прямо вдома!

Sapropel для тіла

Сапропелевий догляд за тілом представлений у чотирьох позиціях: гель для душу, рідке мило, скраб та грязь. Вітаміни та мінерали, що є основою всіх цих засобів, ретельно подбають про кожну клітинку вашого тіла. У цій лінійці ви знайдете засоби, що дарують релакс та справжній СПА-салонний догляд. Вони гарно знімуть втому після напруженого дня та заспокоять нервову систему. Засоби з сапропелем подарують вашому тілу зволоження та живлення, енергію та тонізацію. Так як це стовідсоткова органіка, яку подарувала нам природа, то жодних алергічних реакцій чи подразнень бути не може. Тож ці засоби можуть використовувати як дорослі, так і діти.

Усі засоби серії Sapropel mineral’ мають клінічно доведені лікувальні властивості, містять комплекс вітамінів та корисних елементів, представлені у зручному форматі та підходять для будь-якого віку. Отож, не витрачайте час марно, а знайомтеся з цими цілющими засобами прямо зараз. Завітайте на сайт компанії, щоб замовити собі вічну молодість, здоров’я та красу.