Найменший набір beauty-продуктів ми знайшли у Насті Снадної, учасниці групи А.Р.М.И.Я.

– У мене дуууже маленька косметичка! – зізнається Анастасія. – У ній лише червона помада і туш! Усім іншим я просто не користуюся!

Зазирнувши у косметичку до хореографа і телеведучої Каті Сільченко, ми знайшли лише три beauty-продукти:

– Завжди з собою олівець для брів, тому що у мене не ідеальні брови! Ще обов’язково в косметичці лежить вирівнюча пудра, яка прибирає блиск і вирівнює колір обличчя, і бронзант – саме легкий відтінок засмаги робить нашу шкіру свіжою і здоровою!

Трохи більше косметики з собою носить солістка групи Время и Стекло Надя Дорофеєва:

– У мене завжди з собою гігієнічна помада, червона помада, ВВ-крем і чорний олівець для очей! Це мій набір must-have!

Майже така сама крихітна косметичка і у ведучої Даші Коломієць, яку з макіяжем поза зйомками побачити практично неможливо:

Читай также: Главные beauty-моменты из сериалов 90-х

– У повсякденному житті я зазвичай не фарбуюся. У мене з собою є бальзам для губ, свої інструменти для make-up, які я даю, щоб мені нанесли грим, червона помада і туш. Все в косметичці, і нічого на обличчі!

У косметичці виконавиці Альони Омаргалієвої немає нічого зайвого:

– У мене досить чуттєва шкіра, тому є купа косметики, якою я користуюся щодня вдома і, природно, беру з собою на гастролі. Якщо говорити про декоративну косметику, то в даний момент мій ТОП-5 виглядає так: бальзам для губ, прозора пудра, чорний лайнер для очей і рисові серветки!

Цікаво, чи більше косметики у beauty-боксі вокалістки групи REAL O Аліни Астровської?

– У моїй косметичці завжди є олівець для брів, гель для брів, рум’яна, щоб пальчиками за 5 секунд надати обличчю здоровий колір, і, напевно, ВВ-крем! Коли дуже спекотно, в сумці ще можуть лежати матуючі серветки для обличчя.

Дуже цікаво нам було побачити, що приховує у собі косметичка солістки групи Pur: Pur Нати Сміріної, чий незвичайний макіяж викликає захоплення!

– У мене завжди з собою ВВ-крем, блиск для губ, помадка для брів з пензлем, краплі для очей, рум’яна, бальзам для губ і біла підводка для очей! Ось такий скромний набір!

Жіночі секрети: що приховують косметички українських зірок?
Жіночі секрети: що приховують косметички українських зірок?
styleinsider.com.ua

Зазирнувши у косметичку мандрівниці Регіни Тодоренко, ми, нарешті, знайшли те, що шукали – маленький жіночий рай!

 – У  мене завжди з собою є тональний крем, пудра, світлий консилер під очі, помадки яскраві, кольорові олівці для губ, термальна вода, туш для вій, рум’яна.

Але найбільший сюрприз нас чекав, коли своїм beauty-багатством нам похвалилася ведуча Нового Каналу Олена Філонова:

Читай также: Осенняя подборка: ТОП-10 косметических средств от украинских брендов

– Мою косметичку можна назвати “Королева готова до бою!“ Я найчастіше зранку роблю бездоганний макіяж, якого мені вистачає на цілий день, тому, в принципі, мені потрібен тільки блиск для губ. Але ношу я з собою багато косметики – про всяк випадок!

– Це тональний крем, пудра, олівець для брів, найсвітліші перламутрові тіні, щоб використовувати їх як хайлайтер і додавати вилицям легкого сяйва, туш, рум’яна, інструменти для макіяжу, ультрачорна підводка для очей і фаворит – або червона помада, або винного кольору олівець, який створює “ефект зацілованих губ“.

Подготовлено по матеріалах Нового каналу.

Дивись кліп групи Время и Стекло на пісню Навернопотомучто:

%video590042%