ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
harpersbazaar.com

Світ моди завжди був невід’ємною частиною дружини нового президента США Меланії Трамп. Навіть свого теперішнього чоловіка Дональда перша леді зустріла на Тижні моди в Нью-Йорку. Першу леді Америки можна сміливо назвати не лише першою леді найвпливовішої країни, але й Першою леді моди. Саме таким титулом  fashion-редактори заочно нагородили  дружину Дональда Трампа.

Читай також: Дональд Трамп переміг на виборах: як зірки відреагували у соцмережі

Кар’єру моделі Меланія розпочала у віці 16 років. Як і належить манекенницям, дівчина дефілювала по подіуму в Нью-Йорку та Мілані, а також активно знімалась  для різних глянцевих видань. До того ж, на початку модельної кар'єри кількість чоловічих журналів значно переважала над жіночими. Меланія не приховувала красу свого тіла і повсякчас оголялась перед об’єктивами відомих фотографів. За що у 2000 році дівчину нагородили титулом Міс бікіні за версією американського журналу Sports Illustrated.

Переглянути свій гардероб, Меланію змусило знайомство з Дональдом Трампом. Якщо раніше модель не нехтувала нагодою підкреслити красу свого тіла відвертою сукнею, то тепер красуня почала одягатись, як належить коханій міліонера. Варто лише згадати весільну сукню від Dior, яка обійшлась дівчині в 200 тисяч доларів і важила понад 20 кілограмів.

Навіть уявити не можу, щоб я вийшла з дому в спортивних штанах, навіть щоб просто відвезти сина в школу. Для мене це неприйнятно, – зізнавалась в інтерв’ю Меланія. 

ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
elle.com

До особливих речей Меланія відносить білосніжну сукню від Anna Sui, вечірнє плаття від Alexander McQueen, в якому вона з’явилась на червоній доріжці Met Gala в 2005 році, клатч від Alexander McQueen, шкіряні туфлі від Christian Louboutin та монохромні туфлі і сумку від Gucci.

Для офіційних виходів місіс Трамп робить ставку на простоту форм і однотонну кольорову гаму, а в повсякденному житті залюбки носить зручні скінні в парі з сорочками з деніму.

ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
ТОП-15 стильних образів Меланії Трамп
elle.com

Ще одна пристрасть першої леді США – прикраси. У 2010 році Меланія Трамп навіть запустила власну ювелірну колекцію, на створення якої її надихнули подорожі, великі міста та власний стиль життя. Своєю улюбленою прикрасою  дружина Трампа називає лаконічний браслет з власної колекції New York.

Дивись в галерее 15 стильних виходів в світ Меланії Трамп:

Дивись відеосюжет про Меланію Трамп:

%video597434%